Hodnocení obchodu

4,9 1689 hodnocení
5
1617x
4
48x
3
8x
2
3x
1
13x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 12.6.2024
Vše bylo rychlé a v pořádku
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, mockrát děkujeme za hodnocení!
Avatar autora | 11.6.2024
Velký výběr kvalitních granulí a super rychlé dodání.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, velmi děkujeme za pěknou recenzi!
Avatar autora | 10.6.2024
+ Možnost osobního vyzvednutí v prodejně

Jsem spokojená, milý a vstřícní majitelé
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den paní Hladišová, srdečně děkujeme za pěkné hodnocení!
Avatar autora | 2.6.2024
+ Velmi rychlé dodání - jeden dopoledne objednáno, druhý den ráno doručeno

Vřele doporučuji.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den Ájo, velice děkujeme za příjemnou recenzi!
Avatar autora | 28.5.2024
+ Rychlé dodání, dostupnost vybraného zboží.

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, mockrát děkujeme za kladné hodnocení našeho e-shopu!
Avatar autora | 28.5.2024
+ nakupujem zde jen zboží s krátkou dobou spotřeby a výjimečné akce,pak je pro mě cena při více koček lákavá. Dobrá komunikace,skvěle zabaleno,rozumně rozložená váha do 2 balíků-to ocenuji .

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, velice děkujeme za recenzi! V našem oddělení s kratší trvanlivostí se vždy něco najde :)
Avatar autora | 27.5.2024
rychlé dodání, malý dárek, vše super
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, moc moc děkujeme za pozitivní recenzi!
Avatar autora | 26.5.2024
Výborné jednání
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení!
Avatar autora | 26.5.2024
v obchode nakupuji pravidelne
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, velmi děkujeme za recenzi a těšíme se na další nákup!
Avatar autora | 23.5.2024
+ Profesionalita pracovníků obchodu, zájem o zákazníka, ryché vyřízení dodání zboží. tento obchod doporučuji i ostatním lidem.
- Nemám žádné negativní připomínky.

S obchodem Svetkocicek.cz jsem spokojený. Na lidech, kteří v něm pracují, je vidět jejich profesionalita - mají zájem na tom, aby zákazník byl s jejich službami maximálně spokojený.Takto si představuji jednání a snahu o co nejlepší službu zákazníkovi. Shoduje se to s tím, co jsem od tohoto obchodu očekával. Proto plně doporučuji tento obchod -Svetkocicek.cz plně i ostatním lidem.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den Bořku, moc moc děkujeme za tak krásné hodnocení našeho obchodu i za doporučení!
E Avatar autora Eva M. | 22.5.2024
Velký výběr zboží, možnost vyfiltrovat si nesnášenlivost na kuře a ryby, rychlé dodání. Za nákup nad 2000Kc je možnost vybrat si dárek. Bohužel pokaždé mi to nabízí pouze jednu hračku pro kočky, jinak je to hlavně pro psy. Mám dva kocoury s potravinovou alergií. Jeden ji má na ryby a druhý na kuře, takže jsem opatrná a nechci moc zkoušet pamlsky. Ovšem tohle není výtka, jen podnět na zamyšlení. Nic mě nezklamalo. I šestá myš v pořadí těm dvěma lumpíkům udělá radost. 🙂
Č Avatar autora E. Černochová (Administrátor) 23.5.2024
Dobrý den paní Evo, velmi děkujeme za recenzi našeho obchodu! Při nákupu nad 1200 Kč tam opravdu byla na výběr jen jedna hračka pro kočičku, a to ta, o kterou si naši zákazníci nejvíce říkají :) Nicméně jsme přidali ještě další hračku :) Při vyšší hodnotě objednávky se pak načítají ještě lepší dárky, ze kterých můžete vybírat :) Těšíme se na další nákup! Zdraví Ellen, Svetkocicek.cz
Avatar autora | 21.5.2024
Kvalitní zboží, bleskurychlé vyřešení objednávky.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, velice děkujeme za pěknou recenzi!
Avatar autora | 3.5.2024
+ Spolehlivost
+ Rychlost

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, velmi děkujeme za pozitivní hodnocení!
Avatar autora | 3.5.2024
+ Vše rychle vyřízeno, dobré ceny.

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, moc moc děkujeme za recenzi!
Avatar autora | 2.5.2024
+ velký výběr, rychlost dodání

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, velice děkujeme za hodnocení!
Avatar autora | 2.5.2024
+ blesková doprava
+ část peněz putuje na provoz útulku
+ velký výběr zboží

Doprava byla opravdu rychlá - jeden den odpoledne jsem objednala, další den ráno jsem měla balík doma. Líbí se mi, že část peněz údajně použijí na kočičí útulek, takový obchod ráda podpořím.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den Jano, mockrát děkujeme za pěknou recenzi našeho obchodu! Podporujeme kočičí útulek Pomocné ruce, kam můžete přijít adoptovat kočičky nejrůznějších barev a věku.
Avatar autora | 1.5.2024
Vše rychle, kvalitně, skvělá komunikace,nakupují opakovaně
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den Marcelo, velmi děkujeme za pěkné hodnocení a těšíme se na další nákup!
Avatar autora | 29.4.2024
Vše v naprostém pořadku
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, moc děkujeme za recenzi!
Avatar autora | 23.4.2024
+ rychlost
+ cena

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, velmi děkujeme za kladné hodnocení!
Avatar autora | 19.4.2024
+ Rychlé doručení, skvělá komunikace

Vyhovuje mi rychlost obchodu, změny v objednávce, dopravce.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za recenzi i výčet našich pozitiv!