Oven-Baked Tradition Grain Free Goat 4,54 kg

Bezobilné, v troubě pečené, krmivo pro psy všech plemen s kozím masem. Obsahuje naklíčená semínka, čočku a hrách v BIO kvalitě.

Dostupnost Dodáme do 1-5 dnů
Možnosti doručení
Kód: A92120
1 609 Kč 354,41 Kč / 1 kg
Oven-Baked Tradition Grain Free Goat 4,54 kg
goat all breed
Tip

Bezobilné, v troubě pečené, krmivo pro psy všech plemen s kozím masem.

  • obsahuje naklíčená semínka, čočku a hrách v BIO kvalitě (bohaté na trávicí enzymy, vitamíny a minerály)
  • hlavním zdrojem živočišné složky je snadno stravitelné kozí maso, které je také méně tučné
  • dále obsahuje vepřové, jehněčí, kachní a krůtí maso
  • pomalu pečené v troubě v malých dávkách

Složení:

kozí maso (9,6 % kozího masa, 8,0 % sušeného kozího masa, 4,3 % kozích jater, 4,2 % kozích srdcí), sušená vejce, vepřové maso (4,8 % čerstvého vepřového, 4,2 % vepřových jater), čočka, tapioka, brambory, batáty, sušené jehněčí maso, lněná semínka, krůtí maso, sušené kachní maso, bio konopná semínka, ozdobnice, sůl, kanolový olej, lososový olej, bio naklíčený hrách, bio naklíčená čočka, bio naklíčená lněná semínka, bio naklíčená dýňová semínka, inulin, špenát, výtažek z juky schidigera, prášek z vaječných skořápek, slávka zelenoústá, výtažek ze zeleného čaje, kurkuma, jablka, banány, borůvky, brokolice, brusinky, mořské řasy (Schizochytrium sp., zdroj DHA), výtažek z rozmarýn.

Analytické složky:

bílkoviny 26,0 %, tuky 15,0 %, hrubá vláknina 4,0 %, hrubý popel 7,7 %, vápník 1,65 %, fosfor 1,0 %, draslík 0,65 %, sodík 0,32 %, omega-3 1,0 %, omega-6 2,0 %, kyselina dokosahexaenová (DHA) 0,08 %.

Doplňkové látky na kg (nutriční doplňkové látky): vitaminy: Vitamín E 160 mg. Technologické doplňkové látky: Antioxidanty, kyselina citronová.

Kategorie: Granule pro psy Oven-Baked Tradition Grain Free Goat
Plemeno - velikost: Malé, Střední, Velké
Aktivita/věk: Dospělý
? Maso převážně: Kozí
? Alergie: Vhodné na alergie
? Hypoalergenní příloha: Bez obilovin

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: